Suara dari hati

Paul Potts, jurujual telefon bimbit, hanyalah seorang insan biasa, tiada rupa tiada gaya. Industri musik di Malaysia mungkin mengketogarikan Paul ini sebagai tidak cukup 'package' sebagai penyanyi, namun Paul Potts sebenarnya salah seorang antara berjuta, seorang insan berbakat luarbiasa yang menyanyi dari hati. Kalau berdasarkan undian SMS di Malaysia, beliau pasti akan kecundang di pusingan pertama lagi.

*All copyrights acknowledged.


Comments

tee said…
How true... if kat malaysia, this guy most probably won't make it to the first round, let alone final... adakah mentaliti org malaysia lebih mementingkan rupa dari bakat???

niway, i've seen this clips last year. it was hubby who suggested me to look out for this guy..

totally amazing.. his voice.. anugerah Tuhan..

:)
McBudu said…
Slightly better than mine... :-))
halligang said…
hi mcbudu

u sure can blog, surprise..

halligang arau
Pak Yob said…
paul pott?...pol pot?...reincarnation?
McBudu said…
halligang: sure I can :-) so can you.

PY: Such a Scarry Name
halligang said…
scarry no..i'm a lover
exUitm said…
Halligang who ? something to do with chopper?
McBudu said…
Halligang: Yeah, may I know ur identity...

ExUitm: And you too, can i know who U ar ?
halligang said…
alamak bro sorry, my nick ni familiar amongst my school buddies and some in arau especially my batch. aku Khalizan la..
McBudu said…
Ooo...ok welcome to my blog yg tak seberapanya ini......
linda aka konda said…
cu, check it out : www.caklam.blogspot.com
u'll like it..
kan dulu cu ade kamus camni
hehe
McBudu said…
Konda: ha ha kena buat satu site - KENDURI..... ok tak
linda aka konda said…
hehe
bereh..bereh..
sounds good..
hehe..
ke title die "LAA..MEK NYE? "
hehe
Amazing voice indeed. Tapi tak suka soprano.
McBudu said…
OS: ha ha, kalau dia nyanyi lagu Mawi sedap jugak kot....
indica said…
Kalu nak kenal halligang, tgk kat blog aku. Cuba teka yang mana?
Lepas tu harap halligang tunjuk latest pic pulak..mesti awet tua kan...:))
McBudu said…
Indica: aku dah tau mamat tu, Staroba juga... ex tigerlaner... :=)
halligang said…
apa la hang ni mcbudu, u should eat more budu to stop the memory loss, aku dulu selalu gak gi jumpa hang kat office sama ngan kudan and roc, tak kan itu pun lupa, aku ambik gambak ngan hang pun ada duduk kat tepi padang kat arau sekali ngan jebat...

ye i was in star and very proud of it...tak gitu midzie??
McBudu said…
Dah banyak cell otak mati.... kena makan ginko biloba....
halligang said…
aku pun silap, tak leh makan budu banyak2 cos takut dia promote degenerative of brain cells, anyway love your blog and magifera's, they are in my favourite now, keep on blogging bros

Popular posts from this blog

Papan tanda dan maksudnya

Datuk Leslie Davidson, a Planter Extraordinaire

Corduroy ku