Rileks la....

Terlalu banyak pergaduhan sesama bangsa, sesama agama, terlalu banyak tragedi, terlalu banyak peristiwa sedih yang melanda ketika ini. Depresi, stress, ketegangan dan kacau bilau membuat hati gundah gulana. Jadi untuk melegakan fikiran kita sejenak, jom kita Poco-Poco!


Comments

indica said…
Nampak cam meriah je..macamana nak jadi join ye?
McBudu said…
indica: Poco-poco ni dah mula popular di kalangan Mak-mak Datin dan orang kaya yang tak de kerja, tapi kalau kau nak cari yang low cost punya, cuba jengok kat kongsi-kongsi rakan-rakan Indo kita, ada kot....bolehlah join..! he he
Pak Yob said…
Poco-poco ni skang dah sepopular aerobic dah...asal ada hari keluarga atau aktiviti padang..mesti selit poco-poco...kat BTN pun kena poco-poco jugak.
pB said…
wah


makin cantik layout blog tuan Semalu nie ...
memang kat sini mak-mak datin memang suka sangat poco-poco ni.
Tapi kalau ramai yg cun2 gini baru lah semangat sikit nak joinggg!
lkc_lai said…
Happy new year...tak balik kompong ke?
McBudu said…
Lai: Holiday, holiday and more holidays! Happy New year to you too.

Popular posts from this blog

Papan tanda dan maksudnya

Datuk Leslie Davidson, a Planter Extraordinaire

Corduroy ku