Naeem Danish goes Skin Head!



Comments

NanoNano said…
So very the cute!!! geramnye !!
Purpleheart said…
Ala tomeinya Naeem.. rase nak pegi cium aje, cium dari jauh ajela gamaknya..
McBudu said…
nano & PurpleHeart: Thanks for dropping by
McBudu said…
pb: kebanyakan anak saya semangat masa kecil je, bila besar kecut... he he
ween said…
amboiii tengah cukur dia posing lagi!! sungguhlah comel!!!
indica said…
Untung naeem tak perlu pergi kedai gunting dah..nanti dah besar boleh buat afro-look cam ayah the barber tu..hehe
McBudu said…
indica: Afro look mcm David Arumugam.... lama tak nampak, ko gi mana weh?
serisinggahsana said…
hihi...soooo cute boy

Jemput melawat blog butik perkahwinan kami:

http://serisinggahsana.blogspot.com
McBudu said…
Seris..: T.Kasih kerana sudi singgah, nama singgahsana kan... saya dah visit laman you, menarik, nanti saya syurkan kepada saudara mara.... dan Mat Mangga tu...

Popular posts from this blog

Papan tanda dan maksudnya

Datuk Leslie Davidson, a Planter Extraordinaire

Corduroy ku