High School Musical

Lama tak memblog, banyak urusan perlu diselesaikan. Selamat menonton Video Clip terbaru yang belum disiarkan lagi (menunggu kelulusan lembaga penapis filem Malaysia)

Comments

sitilina said…
xleh view video tu. tp tertarik ngan nama anda. yummy yummu~~~
McBudu said…
Thanx for visiting. U should upgrade to windows XP, I guess...
Pak Yob said…
bley masuk rancangan tom tom bak bersama Aznil ni...
McBudu said…
Pak Yob: Bila dgn org ramai, malu sangat lah pulak sikecik ni...
minnie said…
Salam...
Alahai comelnya.. Paling best bila dia nyanyi dengan muncung-muncung tu.. Cute sgt...

Memang berbakat nak joint High School Musical punya Team... Boleh ganti si Vanesaa tu..
McBudu said…
Minnie: itulah yang buat saya tak leh lama kalau pegi outstation tu...
McBudu said…
aa: thanx for dropping by!
Anonymous said…
menci menci sebab tak leh tengok kat pejabat ...

nak tengok kena balik umah dulu ....

tapi bila dah ada kat umah, sibuk dengan urusan lain lar pulak ...

- pB -

Popular posts from this blog

Papan tanda dan maksudnya

Datuk Leslie Davidson, a Planter Extraordinaire

Corduroy ku